IniciNoticiesRegidoriesFinalitzat el període de votació dels pressupostos participats

Finalitzat el període de votació dels pressupostos participats

L’Ajuntament de Tordera i el Consell Veïnal van tancar el 31 de desembre el període de votació dels pressupostos participats 2022. La iniciativa d’enguany, que arriba a la cinquena edició,  s’ha consolidat com a  una eina de participació activa de la ciutadania a través de la qual es proposen i s’escullen els projectes de millora per a les diferents zones de residència.

Per fer-ho possible l’ajuntament destina una aplicació pressupostària al procés de Pressupostos Participats valorada en 200.000 € que es distribueix, en funció dels criteris objectius de repartiment, entre les zones en què es divideix al municipi per dur a terme aquest procés.

Una vegada recollides totes les propostes per a les diferents zones, els serveis tècnics han fet la valoració tècnica, jurídica i econòmica de cadascuna i n’ha validat un total de 47.

El Consell Veïnal, que és l’òrgan que regula el procediment dels pressupostos participats, va validar fa unes setmanes propostes escollides i que s’han sotmès aquests dies a votació. El regidor responsable d’impulsar el projecte dels pressupostos participats, Rafa Delgado, n’ha fet una valoració.

Rafa pressupostos participats

Finalment, una vegada valorats tècnicament i pressupostàriament els projectes amb més vots per part dels Serveis Tècnics, el Consell, que reuneix presidents d’associacions veïnals i representants de cadascuna de les zones, aprovarà en els propers mesos l’execució dels projectes guanyadors.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES