IniciNoticiesEntitatsL’Associació de Voluntaris de Tordera recapta 30 caixes d’aliments a Tordera

L’Associació de Voluntaris de Tordera recapta 30 caixes d’aliments a Tordera

L’Associació de Voluntaris de Tordera aconsegueix recaptar un total de 63 caixes d’aliments i 5 banyeres dins la campanya del Gran Recapte.

Aquesta setmana, l’espai dedicat a les entitats del municipi convida a la Domi Lorenzo, presidenta de l’Associació de Voluntariat de Tordera. La presidenta fa un repàs de la jornada del gran recapte i ens explica com valora el voluntariat de Tordera.

L’Associació de Voluntariat de Tordera compta amb un total de 25 voluntaris, els quals han treballat de forma organitzada per poder portar a terme la jornada del Gran Recapta. Alhora, la presidenta ha declarat que aquest any només han pogut recaptar aliments de forma física al supermercat bonÀrea de Tordera. No obstant això, l’entitat celebra haver aconseguit recaptar 30 caixes d’aliments. Així ens ho detalla la Domi Lorenzo, presidenta de l’associació.

Domi Lorenzo

“A TORDERA HA ANAT MOLT BÉ… AMB LES 30 CAIXES DE TORDERA ES NOTA QUE LA GENT ÉS MOLT SOLIDÀRIA “

D’altra banda, l’associació també va desplaçar-se fins a Palafolls i Santa Susanna per recaptar aliments. Al supermercat BonÀrea de Palafolls van aconseguir recaptar 21 caixes, i al mateix municipi al supermercat Spar un total de 12. I pel que fa al municipi de Santa Susanna, al supermercat Carrefour assoleixen omplir 5 banyeres. Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES