Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesEsportsEl CFTordera i el sènior masculí del CEEB Tordera continuen intractables a...

El CFTordera i el sènior masculí del CEEB Tordera continuen intractables a la lliga

Els dos conjunts tanquen aquesta nova jornada esportiva líders de les seves respectives competicions

Nou triomf del primer equip del CFTordera per tancar una primera volta històrica a la segona catalana de futbol. Victòria molt important per la mínima i patida contra el Girones Sabat (1-0). Un partit disputat amb un únic gol de Jose Manuel Martínez al minut 25. El CFTordera que suma els 3 punts per consolidar la primera posició de la classificació, en una primera volta on els torderencs han disputat 10 partits, només han perdut 1, han guanyat 7 i han empatat 2. El diumenge 18 de desembre el CFTordera iniciarà la segona volta contra el Tossa, segon classificat. A continuació podeu escoltar la valoració de l’entrenador del CFTordera, Jose Cáceres.

Derrota del CPTordera davant un Alpicat superior. Marcador final ajustat per 1 a 2 en un duel on els locals no van saber parar la intensitat de l’Apicat que va generar més perill i més ocasions de gol. L’Alpicat va trobar la recompensa a falta de 2 minuts per arribar al descans després d’un error en defensa del Tordera. A la represa, els torderencs van desaprofitar una falta directa i a la contra, nou error en defensa i segon gol de l’Alpicat. Finalment, Eloi Matas va marcar l’únic gol del Tordera en els últims minuts de joc, però sense temps per empatar el partit, el CPTordera encaixava la primera derrota a casa aquesta temporada. A continuació podeu escoltar la valoració de Jordi Expósito, entrenador de l’Alpicat i a Sergio Alonso, entrenador del CPTordera.

El CEEB Tordera Uni Girona s’emporta la victòria a la pista del CB Granollers on no havia guanyat mai. Tot i anar la major part del partit per davant en el marcador, les torderenques no van tenir l’enfrontament dominat en cap moment. Finalment resultat ajustat 46 – 50. El conjunt masculí que va disputar el seu partit en la jornada de diumenge també va aconseguir torna a Tordera amb una victòria ajustada (67-69) contra el CB Vall d’en Bas. L’últim quart va ser determinant per decantar el partit a favor dels torderencs després d’un parcial de 9 a 21. Amb aquesta nova victòria el sènior masculí del CEEB Tordera es col·loca líder a la segona catalana de bàsquet.

En futbol sala, només l’Athletic va sumar la primera victòria a la primera jornada de lliga a la pista de l’Hostalriquenc (4-6). Els locals van començar marcant i en només 1 minut es van veure 3 gols. L’empat a 1 del Tordera, l’Hostalriquenc es va tornar a avançar al marcador i novament els torderencs van empatar el duel. A partir d’aquí, l’Athletic va enfilar la victòria posant-se 2-6. A la part final, els locals van aconseguir els 2 últims gols del partit. Per la seva part, el Futsal Tordera va començar perdent en aquest inici de lliga a casa contra l’Atlètic Vidreres (3-5). Un partit dominat pels rivals on els torderencs van anar perdent per 1 a 5.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES