Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesSocietatTordera reivindica l'eliminació de la violència vers les dones

Tordera reivindica l’eliminació de la violència vers les dones

Avui i demà es faran activitats a la plaça de l’església impulsades per l’associació de dones torderenques i la biblioteca acull una selecció de llibres i pel·lícules per conscienciar.

Des de la regidoria d’Igualtat conjuntament amb diferents entitats impulsen una nova setmana reivindicativa coincidint amb el 25N Dia Mundial contra la violència vers les dones. 

El Ple ordinari del mes de novembre de l’Ajuntament, celebrat ahir també es va adherir al Dia Internacional contra la violència vers les Dones a través d’una declaració institucional. Una lectura que va anar a càrrec de la Conxita Rodríguez advocada torderenca adscrita al torn d’ofici de violència de gènere. L’Escoltem en un fragment.

Manidest dones

Aquesta tarda, la plaça de l’Església acollirà la lectura del manifest i presentació de la campanya “Sabates vermelles” de l’Associació de dones torderenques a partir de les 17:30h. Ho explicava la presidenta de l’associació, Marian Linares.

Sabates vermelles

“aquesta performance vol rendir un homenatge a les víctimes”

A les 18:00h, l’Elisenda Guiu i l’Òscar Molina realitzaran una lectura dramatitzada “píndoles literàries contra la violència de gènere”.  Per dissabte es farà un vermut popular en homenatge a les víctimes de violència de gènere a les 11:00h a la plaça de l’església. La biblioteca de Tordera també s’afegeix a la commemoració amb una selecció de llibres i pel·lícules que ajuden a conscienciar-nos i educar-nos sobre el tema.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES