Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el CFTordera i el CPTordera juguen a casa...

Aquest cap de setmana el CFTordera i el CPTordera juguen a casa i els equips de futbol sala s’estrenen a la segona catalana

Els sèniors del CEEB Tordera juguen a domicili. El femení es desplaça a Granollers i el masculí fins a la Vall d’en Bas

La majoria d’equips del nostre municipi estan en una bona dinàmica de resultats, sobretot el primer equip del CFTordera i el conjunt masculí del CEEB Tordera. Precisament, la jornada de dissabte l’obrirà el futbol amb l’últim partit de la primera volta a la segona catalana. El camp municipal d’esports acollirà aquest enfrontament entre el CFTordera i el Gironès Sabat a partir de les 16:30 de la tarda. Els torderencs intentaran segellar aquesta primera volta històrica líders de la categoria. El partit es podrà seguir via ràdio i també en el segon canal de Youtube.

Al pavelló Parroquial el CPTordera buscarà tornar a sumar els tres punts a casa després d’empatar la setmana passada. En aquesta sisena jornada a l’OK Lliga Plata Sud l’equip rep la visita del Lleidanet HC Alpicat. El duel es podrà seguir a través de Ràdio Tordera i via canal de Youtube.

A les 17:45h serà el torn pel sènior femení de Copa Catalunya. Visiten la pista del CB Granollers amb el repte de retrobar-se amb la victòria, ja que la jornada anterior no van aconseguir fer els deures a casa. El partit es podrà a través del tercer canal de Youtube.

El diumenge, el primer equip masculí del CEEB Tordera haurà de desplaçar-se fins a la Vall d’en Bas per disputar la novena jornada a la segona catalana de bàsquet. Els torderencs porten una ratxa molt positiva de resultats i es troben segons a la classificació. El partit serà a les 12:30h.

En cas del futbol sala, tant l’Athletic Club Tordera Parc com el Futsal Tordera s’estrenaran aquesta temporada a la segona divisió catalana en grups diferents. Diumenge, l’Athletic (dins el grup 8 de la zona de Girona) visitarà la pista del FS Hostalriquenc a les 18:00h. Mentrestant el Futsal Tordera (grup 7 de la zona de Girona) jugarà diumenge també a casa contra l’Atlètic Vidreres a les 19:00h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES