IniciNoticiesSocietatEl “Gran recapte” d’aliments arriba a Tordera aquest cap de setmana

El “Gran recapte” d’aliments arriba a Tordera aquest cap de setmana

Enguany se celebrarà la 14ª edició en un format mixt, torna la recollida física d’aliments i la participació activa del voluntariat.

Aquest divendres 25 i dissabte 26 de novembre, el Banc d’Aliments organitza a tot el país el “Gran recapte”. Tordera també tindrà punts de recollida d’aliments per a poder abastir a les famílies que més ho necessiten.

L’objectiu de la campanya és informar i sensibilitzar a la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa alimentària en el nostre entorn, per afavorir la donació d’aliments i, alhora, promoure una col·laboració continuada amb els Bancs dels Aliments al llarg de l’any. A Tordera, el Rebost De Tots gestionarà el voluntariat de la campanya. El coordinador Manel Salvador, detalla la problemàtica en què es troben.

Gran recapte 1

“La inflació ens ha portat a necessitar moltes coses que abans no compravem”

I és que la situació respecte l’any passat ha empitjorat. El 2021 eren 146 famílies de mitjana que s’acollien al rebost De Tots, mentre que ara en són 150.

És per això que el 25 i 26 de novembre se celebra la recollida física d’aliments a diferents supermercats i mercats de tot Catalunya. A Tordera la recollida física serà al supermercat Bon Àrea. Des de Tordera també es gestionarà, a més del supermercat del poble, la recollida al Bon Àrea i l’Spar de Palafolls així com la del Carrefour de Santa Susanna del dissabte. Per això el Gran Recapte necessita voluntaris. Domi Lorenzo, coordinadora del projecte a aquests pobles, explica com es poden apuntar els interessats.

Gran recapte 2

Enguany se celebrarà la 14ª edició en un format mixt, torna la recollida física d’aliments i la participació activa del voluntariat. Amb 13 edicions celebrades, des de l’any 2009, el Gran Recapte s’ha consolidat com una de les grans fites solidàries de Catalunya, guanyant-se l’estima i el suport de la ciutadania. Del 25 de novembre al 6 de desembre donacions monetàries a la línea de caixa dels establiments i al web www.granrecapte.com

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES