IniciNoticiesEsportsMés de 400 atletes participen en el segon Cros de Tordera

Més de 400 atletes participen en el segon Cros de Tordera

Una iniciativa que consisteix en una lliga puntuable de Cros formada per 9 proves d’atletisme

El dissabte matí, la zona del darrere del Parc Prudenci Bertrana i projecte “life” va ser l’escenari del segon Cros de Tordera inclòs dins del circuit maresmenc. Com a tercera etapa, 423 atletes van participar en els diferents circuits proposats pels organitzadors. Un any més cada prova s’ha desenvolupat dins la normalitat i la puntualitat. Els jutges de la federació catalana d’atletisme eren qui anaven donant les sortides i controlant a tots els participants vinguts d’arreu del territori. En aquesta segona edició també es va comptar amb la tecnologia dels xips per fer un seguiment real de cada atleta i aconseguir una bona posició per poder puntuar al màxim possible dins del circuit. La Noelia Pastor directora de gesport es mostrava satisfeta de la bona participació i de realitzar una etapa a Tordera.

Gesport 1

“des de l’organització és un dels cros que més ens agrada, era un reclam dels atletes. Ha sigut novament un dels més nombrosos”

Pastor explica que aquest esdeveniment esportiu acull tant atletes federats per la Federació o pel Consell Esportiu del Maresme com participants no federats.

Gesport 2

El regidor d’esports Pau Megias també en feia un bon balanç de l’edició d’enguany, ja que s’ha igualat el nombre de participants respecte a l’any passat.

Megias cros valoració

Els guanyadors absoluts de la prova van ser l’Ivan Zarco de Air Runers, en la categoria masculina, i Laura Prieto del FCB en la categoria femenina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES