Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el CFTordera disputa el tercer derbi d’aquest mes...

Aquest cap de setmana el CFTordera disputa el tercer derbi d’aquest mes i el CPTordera visita la pista de l’Espanyol

Els sèniors del CEEB Tordera juguen a casa en aquesta vuitena jornada de lliga

Nova jornada esportiva pels primers equips torderencs. Novament, dissabte concentra tota l’activitat tant a casa com a fora. El sènior masculí del CEEB Tordera obrirà la jornada a les 16h. El Pavelló dels Països Catalans serà l’escenari que acollirà l’enfrontament contra el CB Farners.

El CFTordera encara la desena jornada de lliga disputant el tercer derbi maresmenc d’aquest mes de novembre. Després de ser notícia durant tota la setmana per l’adéu del fins ara entrenador del primer equip, Sebas Marteles, el conjunt torderenc buscarà la victòria a domicili per mantenir-se en la primera posició de la classificació contra el Cal Aguido. Aquest partit es podrà seguir per Ràdio Tordera i pel segon canal Youtube a partir de les 17:30h.  

A Copa Catalunya el CEEB Tordera Uni Girona rep la visita de les líders de la categoria, el Càmping Bianya Roser. El duel començarà a les 17:45 al pavelló municipal de Tordera, i quan acabi, el CEEB Tordera realitzarà la presentació oficial dels equips d’aquesta temporada 22-23.

L’últim partit de dissabte el disputarà el CPTordera a la pista de l’Espanyol. Els de Sergio Alonso arriben a la cinquena jornada de l’OK Lliga Plata Sud amb la moral d’haver aconseguit els tres primers punts de la temporada en la passada jornada. L’enfrontament serà a les 19h i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i pel canal principal de Youtube.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES