IniciAppLes entitats ecologistes celebren que el TSJC paralitzi la prolongació de l’autopista...

Les entitats ecologistes celebren que el TSJC paralitzi la prolongació de l’autopista entre Tordera i Lloret

La plataforma Aturem la C-32 reclama a la Generalitat que promogui el tramvia entre Blanes i Lloret, així com un carril bus i un altre per bicicletes, a més de desdoblar la Gi-682.

Les entitats ecologistes celebren que el TSJC paralitzi la prolongació de l’autopista entre Tordera i Lloret. L’alt tribunal estima el contenciós que van interposar aquestes entitats perquè l’estudi d’impacte ambiental, que avalava el traçat escollit, no s’ajustava a allò que marca la Llei del Canvi Climàtic. La plataforma Aturem la C-32 reclama a la Generalitat que desisteixi del projecte, que promogui el tramvia entre Blanes i Lloret, així com un carril bus i un altre per bicicletes, a més de desdoblar la Gi-682. Aturem la C-32 també demana que es reforestin els arbres talats a la zona i que es retirin les denúncies a les persones imputades per actes de resistència socials a les obres de l’autopista. En parlava el portaveu de la Plataforma Aturem C-32, Joan Mora en declaracions a nova ràdio Lloret.

Joan Mora

“l’autopista tenia un impacte molt gran medi ambiental. Ara cal desenvolupar alternatives de mobilitat”

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia reclamava ahir una solució als problemes de mobilitat a la Gi-600 i a la N-II a Tordera que qualificava de ‘desastre’. L’Ajuntament ja ha demanat una reunió amb la generalitat per abordar la situació.

1 COMENTARI

  1. Claro como los de Blanes y Lloret no vienen de Barcelona ellos lo tienen bien, pero los que vamos de Tordera hacia allí lo tenemos crudo con las caravanas que se forman..

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES