IniciNoticiesEsportsCap de setmana brillant amb victòries en hoquei patins, futbol i bàsquet

Cap de setmana brillant amb victòries en hoquei patins, futbol i bàsquet

En aquesta nova jornada esportiva els primers equips torderencs han fet els deures davant els seus rivals. Tot i que en futbol sala s’han aconseguit dos empats

Primera victòria aquesta temporada del primer equip del Club Patí Tordera davant el Colegio Alameda de Osuna de Madrid per 6-5. Els tres primers punts es van quedar a Tordera en l’estrena de l’equip de Sergio Alonso al Parroquial. El partit es va posar de cara en els primers minuts de joc gràcies als gols de Marc Calvache i Eloi Matas. Els madrilenys van retallar distancies, però els torderencs van respondre amb 2 gols més, arribant al descans amb un 4-1 al marcador. A la segona part, el domini va passar a ser del Colegio Alameda que va aconseguir remuntar i igualar el partit a 4. Una bona jugada del CPTordera va avançar als locals, però a la següent acció els visitants van tornar a empatar el partit. Quan faltaven 2 minuts per acabar, Mauro Rabiti va fer el definitiu 6 a 5.

A continuació podeu escoltar la valoració post-partit del segon entrenador del CPTordera, Alex López i del jugador, Marc Calvache.

Nova victòria del CFTordera a la segona catalana de futbol. Els torderencs rebien la visita del Malgrat CD al camp municipal d’esports a la novena jornada de lliga. El derbi maresmenc es queda a Tordera després de jugar un bon partit amb remuntada inclosa. El Malgrat que es posaria per davant en el marcador amb un gol inicial en els primers minuts de joc. A la segona part, els torderencs van reaccionar i van capgirar el partit en menys de 2 minuts per posar-se 2-1. Gio Ferniu amb un tercer gol al minut 64 signava un hat-trick que sentenciava la remuntada. El Malgrat encara posaria més emoció amb el 3-2, però el marcador ja no es mouria. El CFTordera acaba aquesta jornada líder de la classificació.

En bàsquet també victòries dels sèniors del CEEB Tordera. El conjunt femení va fer els deures a la pista del Vilanova 59-76 en un partit molt igualat en els primers quarts, però que va acabar de trencar-se a favor de les torderenques a la segona part de joc. La Julia Juvanteny va ser la màxima anotadora del CEEB Tordera Uni Girona amb 21 punts.

Per la seva part el sènior masculí està impecable aquestes últimes jornades a la segona catalana de bàsquet. Nova victòria treballada i molt ajustada davant el Ripoll. D’un punt van guanyar l’enfrontament els torderencs 64-65. Amb aquest triomf l’equip es manté a la segona posició de la classificació.

I per acabar, en futbol sala destacar els dos empats que van aconseguir els dos conjunts torderencs a l’última jornada a la Copa Girona. El Futsal Tordera visitava la pista del Maçanet (2-2) i l’AthleticClub Tordera Parc jugava a casa contra el Vilafant (4-4), l’equip es queda a les portes de passar de fase després d’aquest empat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES