IniciNoticiesSocietatL’atur baixa en 19 persones a Tordera el mes d’octubre

L’atur baixa en 19 persones a Tordera el mes d’octubre

La taxa d’ocupació es situa a Tordera en el 12,84%

Dades positives pel què fa a les persones ocupades a Tordera. Aquest mes d’octubre, el nombre de persones que estaven a les llistes d’atur o sense feina s’ha reduït. 

El mes  ha tancat amb 1077 aturats a Tordera. Són 19 persones menys que el mes de setembre, reduint el percentatge total fins al 12,84% respecte el total de població en disposició laboral. Aquestes xifres també segueixen un balanç positiu en comparació amb dades interanuals. Respecte l’any 2021, són 123 persones menys a les llistes d’atur a Tordera. És una rebaixa del 10,25% menys respecte ara fa un any.

El secretari de Treball, Enric Vinaixa, destaca una altra dada positiva: l’increment de les afiliacions. Més de 4 mil respecte el setembre. Aquesta és la interpretació del govern.

Atur 1

I des dels sindicats avisen que la millor manera de fer front a l’escalada de preus tot i el bon comportament del mercat de treball passa per pujar salaris. El secretari de Treball i Economia de Comissions Obreres és Ricard Bellera.

Atur 2

“necessitem que acompanyi la qualitat de l’ocupació, que passa per mantenir el poder adquisitiu”

A nivell comarcal, la dinàmica és molt semblant a la de Tordera. Reducció considerable de l’atur que, amb les dades actualitzades, la taxa d’atur comarcal se situa en el 9,96%, escurçant distàncies amb la de la província de Barcelona (9,42%) i la catalana (9,22%).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES