IniciNoticiesCulturaL’espectacle “La nina del cap pelat” a càrrec d’Engruna Teatre, arriba en...

L’espectacle “La nina del cap pelat” a càrrec d’Engruna Teatre, arriba en el si de la programació escolar

Fins divendres més de 1.000 alumnes dels centres educatius de l’Alt Maresme gaudiran de l’espectacle La Nina del Cap Pelat al Teatre Clavé.

L’obra explica la història de la Nina que se sent diferent de les altres andròmines perquè no té cabells i això la impulsa a iniciar un viatge a la recerca d’uns cabells pels seu cap pelat. Durant el viatge coneix personatges molt diferents com: El Gegant del Pi; la Lluna la Pruna; el Sol Solet; el Patufet o el Cargol Treu banya que li ensenyaran que el més important és acceptar-se tal i com és.

La nina del cap pelat s’emmarca a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé, i que s’allarga durant tot el curs, juntament amb aquest espectacle, la programació del curs 2022 – 2023.

En total, més de 11.000 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme i la Selva assistiran a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Generalitat de Catalunya i els municipis de la zona.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES