IniciNoticiesComerçCentenars de persones participen de la I. Fira Medieval de Tordera

Centenars de persones participen de la I. Fira Medieval de Tordera

Un públic principalment familiar ha gaudit de balls medievals, malabarismes, espectacle de tambors, tir amb arc i moltes propostes més.

Èxit de participació en l’estrena de la I Fira Medieval de Tordera. Aquest dissabte, centenars de persones han passat pel Pla de la Mullera per gaudir de la cinquantena d’activitats que paradistes i artesans han dut a terme en el marc de la celebració de la fira medieval. Un públic principalment familiar ha gaudit de balls medievals, malabarismes, espectacle de tambors, tir amb arc i moltes propostes més.

Tot plegat en una posada en escena ambientada talment com si fos en les èpoques esmentades. L’Associació d’Artesans de Tordera, organitzadors d’aquesta celebració, consideren un èxit la jornada viscuda. La Carol Torner, presidenta de l’entitat, en fa un balanç.

Balanç fira medieval 1

“Han vingut molts paradistes i estan tots molt contents. La gent també”

Més enllà de petits problemes tècnics amb la llum, la presència de públic ha estat molt àmplia durant tot el dia. Activitats per a totes les edats i un gran ventall de productes locals i de proximitat per a tots els visitants. Torner explica què faran per la propera edició.

Balanç fira medieval 2

La Fira Medieval de Tordera es va celebrar al Parc de la Mullera amb la participació de prop d’una cinquantena de comerços i entitats.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES