Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesEsportsAquesta setmana els sèniors del CEEB Tordera i el Futsal juguen a...

Aquesta setmana els sèniors del CEEB Tordera i el Futsal juguen a Tordera

Jornada completa d’esport torderenc tant dissabte com diumenge amb grans enfrontaments

El dissabte a les 16h el primer equip del CFTordera visitarà el camp del Blanes CD. El conjunt groc i vermell lluitarà per sumar la cinquena victòria del curs. El derbi es podrà seguir en directe a través de Ràdio Tordera i via youtube.

El sènior masculí del CEEB Tordera també jugarà dissabte però en aquest cas al pavelló dels Països Catalans a les 17:30h. Dins de la segona catalana rebran la visita del VDS Automatismes Cassà amb el repte de continuar amb les bones sensacions després de la derrota de fa dues setmanes.

Just després d’ells, jugarà el CEEB Tordera Uni Girona de Copa Catalunya Femenina contra CB Igualada a partir de les 19:30h de la tarda. L’enfrontament es podrà viuré via ràdio i també a través del canal de Youtube. 

La jornada de diumenge la iniciarà el primer equip del CPTordera. A les 16:05h dins de la jornada 3 de l’OK Lliga Plata Sud. Els torderencs voldran sumar la primera victòria de la temporada a la pista del CP Vic. El partit es podrà seguir a través de la ràdio i també via Youtube.

L’Athletic Club Tordera Parc també juga fora de casa. A les 18:30h a Vall-llobrega. A les 19h tancarà la jornada del diumenge el Futsal Tordera al pavelló dels Països Catalans contra el FS Hostalriquenc A. Els 2 enfrontaments corresponen a la jornada 4 de la primera fase a la Copa Girona de futbol sala.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES