IniciNoticiesEsportsGran afluència de públic en el derbi torderenc de futbol sala

Gran afluència de públic en el derbi torderenc de futbol sala

El pavelló municipal va acollir prop d’un centenar d’aficionats de l’Athletic i del Futsal la tarda de diumenge on van poder gaudir d’un partit emocionant i amb molts gols

El passat diumenge a la tarda es va disputar el derbi torderenc de futbol sala de la jornada 3 de la Copa Girona. L’enfrontament entre l’Athletic Club Tordera Parc i el Futsal Tordera es va jugar en un Pavelló dels Països Catalans ple d’aficionats dels dos conjunts. Un derbi ja habitual i popular al nostre municipi que aquest any destacava pel retorn del sènior del Futsal Tordera a la competició. Recordem que a principis del 2022 l’equip torderenc va retirar-se de la primera divisió catalana de futbol sala per desavinences amb l’entrenador. Es va decidir prescindir d’ell i a causa d’aquesta decisió, alguns jugadors també van decidir deixar l’equip. Enguany, pel club era un objectiu tornar a comptar amb el primer equip. La Soraya Fernández, coordinador esportiva del Futsal, es mostra contenta d’haver recuperat l’equip sènior aquesta temporada.

Soraya Fernandez Futsal 1

“Son jugadores de toDa la vida del club, son gente que ha crecido en la cuna del Futsal, tienen compromiso por el equipo y un nivel muy bueno”

L’Athletic es va endur la victòria per 6 a 3. A la primera part, el Futsal Tordera va dominar l’enfrontament arribant al descans amb l’1 a 2 favorable al marcador. A la represa es van girar els papers i l’Athletic va ser qui va portar el ritme del partit a partir del 3 a 3. La mateixa Soraya Fernández explica que va ser un partit molt emocionant.

Soraya Fernandez Fusal 2

En Ramon Montemar, coordinador esportiu de l’Athletic Club Tordera Parc, destaca el gran ambient que es va viure al Pavelló dels Països Catalans.

Ramon Montemar derbi

L’Athletic té a tocar la classificació per la següent ronda de la Copa Girona a falta de 2 partits per disputar-se. Amb 2 victòries i 1 derrota l’equip està en segona posició. El Futsal Tordera ha aconseguit 1 empat i 2 derrotes.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES