IniciNoticiesComerçArriba a Tordera la 1ª edició de la Fira Medieval

Arriba a Tordera la 1ª edició de la Fira Medieval

Serà dissabte de 10:00h a 21:00h al parc de la Mullera

L’Associació d’Artesans de Tordera organitza, el proper dissabte 5 de novembre, la 1ª edició de la Fira Medieval de Tordera.  La seu serà el Parc de la Mullera. Des de les 10:00h del matí i fins les 21:00h del vespre, un programa de desenes d’activitats ompliran i entretindran tots els visitants.

La presidenta Carol Torner i la secretària de l’Associació, Laura Espinosa, expliquen l’objectiu d’aquesta fira.

Fira medieval 1

“Volem la participació de tots: comerciants, entitats i de la gent del poble”

Una jornada completa d’activitats i propostes. Sobretot, amb l’assistència de parades d’artesania molt variades i que “no es troben a molts llocs”. Laura Espinosa explica també alguns dels col·laboradors que seran en aquesta Fira Medieval de Tordera.

Fira medieval 2

La jornada començarà ales 10:00h del matí amb l’obertura i l’inici del taller de dibuix creatiu i del taller de trenes. Destaca a les 11:00h del matí, malabars a càrrec d la Colla de Diables de Tordera. Un quart d’hora més tard, teatre de titelles. Durant tot el dia hi haurà activitats com Dansa Medieval, contacontes, trobada de puntaires, cursa de sacs o espectacle de foc dels Diables. Des de l’associació animen a totes les famílies a gaudir de la fira i anar-hi vestits. Sinó, també hi ha solució:

Fira medieval 3

Una àmplia oferta d’activitats que s’allargarà durant tot el dia d’aquest dissabte 5 de novembre al Parc de la Mullera de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES