IniciNoticiesEducacióAFA’s del Maresme reclamen més vetlladors a les aules

AFA’s del Maresme reclamen més vetlladors a les aules

Denuncien que el Departament d’Educació no s’està complint amb el desplegament del Decret d’Educació inclusiva amb la figura de vetlladores i tècnics d’educació especial a les aules.

Des de les associacions de famílies d’alumnes del Maresme denuncien que el Departament d’Educació no està complint amb el desplegament del Decret d’Educació inclusiva amb la figura de vetlladores i tècnics d’educació especial a les aules. Per això, la setmana passada van fer una acció de protesta davant dels Serveis Territorials d’Educació a Mataró on va fer entrega de unes 5.000 signatures. Aquestes signatures reclamen el desplegament d’aquest decret que inclou que les aules tinguin el suport d’aquest personal necessari per tal que tots els alumnes tinguin unes condicions d’equitat i igualtat d’oportunitats.

Les AFAs denuncien que el curs s’ha iniciat amb dotacions insuficients tant de tècnics d’educació especial i vetlladores en la majoria de les escoles del Maresme, fet que preocupa tant a les direccions com les mateixes associacions familiars.  Una protesta que es coordina a través de l’AFFAC qui també té pensat registrar de manera conjunta centenars de cartes de les famílies reclamant aquests professionals.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES