Dimecres, 1 febrer, 2023
IniciNoticiesEsportsEl torderenc Héctor Pavón aconsegueix una tercera posició a l’Open Internacional de...

El torderenc Héctor Pavón aconsegueix una tercera posició a l’Open Internacional de França

Per primer cop el TKD+Tordera ha estat present en un campionat europeu amb dos competidors

El passat dissabte el TKD+Tordera va participar en a l’Open Internacional 1st Solidarity Open G-2 celebrat a França. Era un dels objectius d’aquesta temporada i ho ha aconseguit portant a dos competidors, l’Héctor Pavón i la Paula Gómez, de l’equip de combat olímpic. L’Oscar Pavón, entrenador i responsable de l’entitat, compartia les sensacions de disputar per primer cop un europeu.

Oscar Pavón balanç França

“El que trèiem és que tenim molta feina a fer perquè el nivell és molt alt, estem en el camí, el primer era arribar i hem estat allà”

El primer dia van haver de passar un seguit de controls de pes i antidopatge per poder realitzar els combats. Els dos esportistes torderencs van haver d’enfrontar-se a atletes i seleccions de tot el món de la categoria cadet. A més, el sistema de punts d’un europeu és diferent a l’espanyol, ja que és per eliminatòria. És a dir, guanya el combat el millor de 3 o per una diferència de 12 punts. En el cas de la Paula, que va ser la primera a competir, va perdre els dos primers combats per aquesta diferència de punts i no va poder arribar a les fases finals. Per la seva part, l’Héctor va disputar la semifinal, però no va poder superar el combat l’enfrontar-se a un atleta del Canadà amb molt de nivell. Tot i això, va tornar cap a Tordera amb la medalla de bronze. Ho explica el mateix Pavón.

Oscar Pavón balanç França 2

Amb aquesta participació al campionat internacional de Montargis (França), els dos esportistes del TKD+Tordera han sumat punts automàticament pel rànquing europeu de taekwondo.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES