IniciNoticiesEsportsEl passat cap de setmana sis judoques del Club Judo Tordera participen...

El passat cap de setmana sis judoques del Club Judo Tordera participen en el Torneig Internacional de Judo d’Andorra

Un cop més l’entitat ha tornat cap a Tordera amb molt bons resultats d’aquesta competició consolidada en el calendari anual

El passat diumenge 23 d’octubre es va celebrar la novena edició del Torneig Internacional de Judo a la vila de Canillo (Andorra). Una competició que el Club Judo Tordera hi participa dos cops a l’any. En aquesta ocasió, sis judoques de l’entitat torderenca van ser els encarregats de portar el nom del nostre poble al lloc més alt del podi. En Joan de la Torre del Club Judo Tordera en fa un balanç de la participació.

Joan De La Torre

Cada competidor va participar en tres combats com a mínim. Els resultats obtinguts són els següents:

Categoria cadet (2007):

• Pau Pérez (2n classificat)
  • Jan Isern (3r classificat)
  • Pau Prado (3r classificat)

En categoria aleví i infantils (nascuts entre 2012 i 2015) van participar 3 competidors del Club Judo Tordera:

• Joana Pérez (1a classificada)
  • Gerard Ventura (3r classificat).

El judoka Pau Corbella va intervenir en dues categories. En la categoria del seu pes va quedar en primer lloc, però també va competir en una categoria superior quedant en primera posició.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.