IniciNoticiesCulturaDiumenge 23 d’octubre arriba al Teatre Clavé una relectura de “El...

Diumenge 23 d’octubre arriba al Teatre Clavé una relectura de “El Petit Príncep”: León a la terra dels homes

Un conte sobre la solitud, l’amistat, la vida, la mort, i la responsabilitat de ser persones que veurem diumenge a les 18:00h.

León a la terra dels homes és una producció d’Inútils Mots que reprèn la cèlebre obra d’Antoine  de Saint-Exupéry: El Petit Príncep, per parlar del valor de l’amistat en temps d’individualisme, de la nostra responsabilitat personal amb el que ens és proper i dels vincles afectius entre les persones.

L’espectacle recull l’esperit de l’autor i juga amb ell a fer possible que les paraules del seu personatge universal, creat durant la Segona Guerra Mundial, siguin dites en el nostre present per algú molt més vell, però igualment net, ingenu, fràgil i tossut. Algú que podria respondre a la personalitat de Léon Werth, el seu gran amic. Un antic combatent de la Primera Gran Guerra que va ser perseguit pels nazis a França, mentre l’autor escrivia El petit príncep als Estats Units. L’actor Òscar Intente ha adaptat l’obra d’El Petit Príncep en forma d’espectacle per al públic adult.

León

“esperit del llibre amb en una persona gran enlloc d’un infant”

Un conte sobre la solitud, l’amistat, la vida, la mort, i la responsabilitat de ser persones. León a la terra dels homes s’emmarca al Cicle Teatre i es podrà veure el diumenge 23 d’octubre a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu anticipat de 13€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici per 16€.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES