IniciAppEl TKD+Tordera debuta aquest cap de setmana en una competició internacional

El TKD+Tordera debuta aquest cap de setmana en una competició internacional

França serà la seu de la competició on el club torderenc participarà amb la Paula Gómez i l’Hector Pavón

El món del taekwondo enfila la recta final d’aquest 2022 amb una de les cites més exigents del calendari, el campionat puntuable per l’europeu. Aquesta competició internacional és el proper repte del TKD+Tordera que participarà amb dos competidors, l’Héctor Pavón i la Paula Gómez, de l’equip de combat olímpic. Dissabte 22 d’octubre es portarà a terme la prova de la categoria cadet i junior. L’Oscar Pavón, entrenador de l’entitat, explica com han preparat aquesta competició internacional.

Pavón França 1

Una competició que serveix perquè els joves competidors agafin experiència per poder preparar campionats europeus més endavant. Tot i que les sensacions són bones, el mateix Pavón comenta que tenen un punt d’incertesa per ser la primera vegada que s’hi presenten.

Pavón França 2

“tenim nervis perquè l’escenari és diferent al que tenim aquí i el nivell és més alt”

El TKD+Tordera sortirà camí a Montargis, França, el dijous a la nit amb la intenció d’arribar el divendres de matinada i poder concentrar-se de cara al dia de la competició que serà dissabte. L’Héctor Pavón i la Paula Gómez portaran per primera vegada el nom de Tordera a un europeu de Taekwondo.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES