IniciNoticiesRegidoriesLa Policia Local de Tordera retira més d'un centenar de vehicles de...

La Policia Local de Tordera retira més d’un centenar de vehicles de la via pública en quatre mesos

La Regidoria de Seguretat i Via Pública, recorda que hi ha un procés establert per demanar la retirada de vehicles abandonats als carrers del municipi. 

Tal com informa la Policia Local, des de l’1 de juny fins al 30 de setembre, s’ha retirat 128 vehicles de la via pública per abandonament o per haver estat implicats en delictes contra la seguretat del trànsit dins del terme municipal de Tordera.

La Regidoria de Seguretat i Via Pública, coordinada pel regidor Rafa Delgado, recorda que hi ha un procés establert per demanar la retirada de vehicles abandonats als carrers del municipi. 

Per realitzar aquest tràmit gratuït cal presentar aquest document complimentar el certificat de renúncia per registre d’entrada i amb cita prèvia a través de l’OAC de l’Ajuntament o també es pot fer mitjançant la  via telemàtica. Juntament amb aquest certificat de renúncia, també cal presentar fotocòpia del DNI del titular i la documentació del vehicle. Rafa Delgado, és regidor de Seguretat.

Rafa dipòsit vehicles

“el que hem fet ara és intensificar els treballs i ampliem el dipòsit”

El cos de la Policia Local recorda que des de l’entrada en vigor de la nova ordenança de civisme i convivència està prohibit abandonar vehicles a la via pública. De no complir aquesta normativa, podria comportar sancions administratives.  Deixar el vehicle abandonat al carrer, suposa un problema d’estacionament. En molts casos, s’ocupa una plaça disponible per veïns/es que si la podrien utilitzar, a banda dels problemes de civisme, neteja o convivència per a la resta de la ciutadania. Es recorda que un vehicle estacionat sense assegurança obligatòria no pot estacionar ni circular per les vies públiques.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES