IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana els sèniors del CEEB Tordera juguen a casa...

Aquest cap de setmana els sèniors del CEEB Tordera juguen a casa i l’Athletic Club Tordera Parc s’estrena a la Copa Girona de Futbol Sala

Dissabte també tindrem un gran partit de futbol entre el Quart UE i el CFTordera

El dissabte a les 16:00h, necessitat de victòries, el sènior masculí del CEEB Tordera obrirà la tarda al pavelló dels països catalans amb la visita del CB Tona. Els torderencs tenen l’oportunitat, a casa, de fer-se forts i recuperar sensacions. 

A les 17:00h, serà el torn del CFTordera que ens regalarà contra el Quart UE un dels partits destacats de la jornada. Després de sumar els tres primers punts de la temporada, els grocs i vermells buscaran mantenir-se en aquesta línia de victòries contra el segon classificat a la segona catalana de futbol. Duel que es podrà seguir en directe a través de Ràdio Tordera i del canal principal de Youtube.

Encara dissabte, al pavelló dels països catalans, el CEEB Tordera Uni Girona encara la quarta jornada a Copa Catalunya Femenina rebent l’AB Premià de Mar. Les torderenques són líders amb ple de victòries en aquest inici de curs. El partit serà a les 17:45 i es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i el segon canal de Youtube.

Pel que a l’Athletic Club Tordera Parc aquest cap de setmana dóna el tret de sortida a la Copa Girona de Futbol Sala. Una competició on participaran les diferents categories del club abans que comencin al mes de novembre les lligues oficials. El dissabte 15 d’octubre el Pavelló Municipal acollirà els següents partits:

10:00 Infantil A – Porqueres CFS. A

11:30 Benjamí A – Sant Julià de Ramis EFS A

19:15 Sènior – FS Hostalriquenc A

El diumenge 16 d’octubre juguen a casa:

16:00 Infantil B – Lloret CFS A

17:30 Infantil Femení – CFS Arenys de Munt A

19:00 Juvenil – EFS Palafolls A

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES