IniciNoticiesEntitatsL’Associació de Famílies Especials de Tordera organitza un acte d’inauguració aquest dissabte

L’Associació de Famílies Especials de Tordera organitza un acte d’inauguració aquest dissabte

L’AFET és una entitat formada per famílies amb fills amb diversitat funcional, malalties rares o altres discapacitats

L’Associació de Famílies Especials de Tordera (AFET) organitza aquest cap de setmana un acte d’inauguració de l’entitat. Serà aquest dissabte 15 d’octubre a la Pista de l’Amistat.

L’entitat fa la seva presentació oficial com a associació a partir de les 16:30h de la tarda i fins les 21:00h del vespre en un acte obert a tothom. En parla la membre de l’AFET, Jèssica Gonzalez.

Jessica AFET 1

“Farem molts tallers, farem xerrades, jocs, manualitats, pintacares… Tindrem una mica de tot”

Les activitats començaran a les 16:30h amb una presentació de l’entitat. A les 17, el Centre el Camí farà una xerrada sobre els infants i les famílies. Mentrestant, Artesans de Tordera duran a terme tallers amb material reciclat per a tot els participants. Posteriorment, jocs de fusta i populars a la pista de l’amistat i xerrades d’interès. Jessica Gonzalez,  fa una crida a tothom a participar-hi.

Jessica AFET 2

L’AFET és una entitat formada per famílies amb fills amb diversitat funcional, malalties rares o altres discapacitats. Des de l’associació, tenen l’objectiu d’ajudar aquelles famílies que reben un diagnòstic, i han d’aprendre a conviure amb la condició del fill o filla. A més, l’entitat es proposa donar suport emocional, i aconseguir que aquests nens i nenes no siguin discriminats per la resta. Durant la jornada d’inauguració es durà a terme el sorteig de fins a 3 paneres solidàries amb productes de comerços de Tordera. A més, hi haurà servei de bar.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES