Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesEsportsEl primer equip del CFTordera suma la primera victòria de la temporada

El primer equip del CFTordera suma la primera victòria de la temporada

Partit molt treballat i patit dels de Sebas Marteles per aconseguir els tres punts a casa

Aquest cap de setmana esportiu ens ha deixat diferents resultats. Comencem repassant les dues victòries de la jornada del dissabte.

Inici impecable del CEEB Tordera Uni Girona que visitava la pista de l’EBAE SESE A de Barcelona, una de les pistes més complicades de Copa Catalunya Femenina. Tot i que l’enfrontament va arribar al descans amb un avantatge de 17 punts per les torderenques, els dos últims quarts van ser per les locals on van retallar distàncies per acabar signant un marcador molt ajustat (63-67). El sènior femení del CEEB Tordera aconsegueix d’aquesta manera la tercera victòria consecutiva d’aquest curs esportiu.

Després de dues jornades el primer equip del CFTordera va sumar els tres primers punts de la temporada. Va ser al municipal d’esports contra el Farners CE, en un partit on el torderencs no van mostrar la seva millor versió. Adrian Guerrero i Gio Ferinu van avançar als grocs i vermells a la segona part de joc. Finalment, el Farners va retallar distàncies, però gràcies a un gran Feliu Torrus va acabar d’arrodonir el marcador amb el 3-1 definitiu.

La jornada de diumenge la tancava el sènior masculí del CEEB Tordera a la pista del C.E Vilatorta. En aquesta tercera jornada a la segona catalana de bàsquet, els torderencs no van poder obtenir la victòria. Un tercer quart molt desfavorable amb un parcial de 19-2 va sentenciar al conjunt masculí que va acabar perdent (60-53).

A més, destacar l’empat del Sant Andreu-Veterans CFTordera en la segona jornada de lliga al grup “A” de futbol d’empreses contra el Sàbat Veterans (3-3). I la derrota del CF Torderenc a casa contra l’Inter Lloret (1-3).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES