IniciNoticiesRegidoriesEl Centre de Distribució de Roba del De Tots canvia d’ubicació

El Centre de Distribució de Roba del De Tots canvia d’ubicació

El servei de donació de roba del Centre de Distribució del De Tots de Tordera s’ha traslladat a la urbanització d’Àgora Parc.

Es tracta d’un canvi d’ubicació, si bé fins ara estava junt amb el de distribució d’aliments al Polígon de Can Verdalet.

Per tant, mentre l’alimentació segueix al mateix punt, la roba s’ha traslladat a la urbanització torderenca responent així a la falta d’espai. Ho explica la regidora de serveis socials, Toñi Garcia.

Roba De Tots 1

“L’espai és molt més gran, hi ha espai fora i hi ha diferents espais dins el mateix local per rentar la roba o tenir un bon magatzem”

Així doncs, aquest nou “rober” és gestionat per l’Ajuntament de Tordera i l’Església Missionera Evangèlica de Tordera, mentre que el “De tots” continuarà gestionat pels voluntaris actuals. Tot i així, en cas de voler fer donacions de roba, material o joguines es pot fer al nou rober d’Àgora Parc o, sinó, també es pot seguir fent al De Tots situat al Polígon. La diferència rau en el lloc on els sol·licitants hauran de recollir el material. De fet, el procediment per aconseguir-ho no ha canviat. En parla Toñi Garcia.

Roba De Tots 2

Per arribar-hi, l’Ajuntament ofereix el transport urbà fins la urbanització. Un dels punts de sortida és l’Estació de Renfe o la Pista de l’Amistat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES