IniciNoticiesPolíticaJunts obre avui i demà la consulta interna per decidir si continua...

Junts obre avui i demà la consulta interna per decidir si continua al govern

En les darreres hores s’ha publicat un manifest d’alcaldes i regidors del Maresme per pronunciar-se a favor de la continuïtat dins l’executiu. Entre els signants hi ha l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i la candidata de Junts a Tordera, Elisabet Megias.

L’executiva de Junts reunida a principis de setmana van decidir la pregunta de laconsulta interna que  entre avui i demà determinarà si el partit continua -o no- formant part del Govern que comparteix amb ERC. La pregunta és: “Vols que Junts continuï formant part del Govern de Catalunya?”. Els militants -uns 6.000- es podran pronunciar entre tres opcions: sí, no i abstenció. Els resultats es coneixeran divendres, que és quan es tancarà el procediment, que arrencarà avui dijous.

La diputada torderenca de Junts al parlament, Judith Toronjo assegura que més enllà de posicionaments  cal fer balanç  i  marcar una estratègia nacional i local, pensant en les properes municipals.

Consulta Judith

“cal marcar l’estratègia a nivell nacional però també a nivell sectorial que implica els nostres municipis”

Qui si s’ha posicionat va ser ahir a Tordera, l’exconseller Quim Forn qui aposta per la unitat en l’independentisme.

Consulta Forn

En les darreres hores s’ha publicat un manifest d’alcaldes i regidors del Maresme per pronunciar-se a favor de la continuïtat dins l’executiu. L’horitzó de les eleccions municipals és clau en la decisió, i diverses veus amb pes intern del món local aposten per encarar el repte amb el màxim suport institucional.  Entre els signants hi ha l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i la candidata de Junts a Tordera, Elisabet Megias.

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES