IniciNoticiesEsportsL’enllumenat LED arriba a la Pista de l’Amistat

L’enllumenat LED arriba a la Pista de l’Amistat

La voluntat és continuar impulsant aquest tipus d’actuacions en tots els equipaments municipals, com ja s’ha fet a la biblioteca, al camp de futbol, enllumenat públic i centres escolars. 

Els tècnics municipals amb la coordinació de la Regidoria d’Esports han portat a terme l’estudi del nou enllumenat LED a la Pista de l’Amistat. L’estudi del projecte va finalitzar a finals del mes de setembre amb la substitució de l’enllumenat a l’equipament esportiu. La Brigada Municipal, s’ha encarregat de substituir els 16 focus de projectors (400W) per uns de nous amb tecnologia LED (200W) i que suposaran una millora de l’eficiència energètica i de consum. Pau Megias és regidor d’esports.

Pau enllumenat

La voluntat és continuar impulsant aquest tipus d’actuacions en tots els equipaments municipals, com ja s’ha fet a la biblioteca, al camp de futbol, enllumenat públic i centres escolars. Ho explica la Bàrbara Verges, regidora d’obres i serveis.

Bàrbara enllumenat

“Volem anar substituint la bombeta d’alta consum per aquest tipus d’enllumenat d’estalvi energètic”

Des de l’Ajuntament de Tordera es continua treballant per aconseguir una millor eficiència energètica i sostenible al municipi.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES