IniciNoticiesEsportsCap de setmana de victòries pels primers equips torderencs

Cap de setmana de victòries pels primers equips torderencs

Els equips sèniors del CEEB Tordera, el Club Patí Tordera, els veterans i el primer equip del CFTordera han sumat punts en aquesta nova jornada esportiva

Bon cap de setmana esportiu pels diferents equips del nostre municipi. En la jornada de dissabte, els equips sèniors del CEEB Tordera s’estrenaven a casa en el segon partit de lliga. El Pavelló dels Països catalans va gaudir de dos grans partits de molta intensitat. El sènior masculí rebia la visita d’un dels equips més complicats de segona catalana. Els torderencs van dominar tots els quarts i van endur-se la primera victòria contra el Prisco-L’escala per 79 a 65. El jugador del CEEB Tordera, en Marc Grau, va ser el màxim anotador amb 18 punts.

El partit destacat de dissabte va ser el del CEEB Tordera Uni Girona. L’equip d’en Marc Delemus va haver de remuntar el partit després d’arribar al descans amb una diferència de 18 punts. El Draft Gramanet A, sempre per davant en el marcador, va veure com les torderenques retallaven distancies en el tercer quart i ja en l’últim capgiraven el marcador. El sènior femení aconseguia la segona victòria de la lliga per 79 a 67.

Empat in extremis del primer equip del CFTordera. Els torderencs visitaven el camp de la UE Calonge en aquesta tercera jornada a la segona catalana. Després de remuntar el partit i situar-se 1 a 2 al marcador gràcies als gols de Arnau Pedemonte i Feliu Torrus, la victòria es va escapar en els últims minuts. Finalment, empat a 2 per sumar el primer punt de la temporada. A més, destacar les victòries del Sant Andreu-Veterans CFTordera en la primera jornada de lliga al grup “A” de futbol d’empreses contra l’Aeroport Girona Est (2-0). I també, la del primer equip del Club Patí Tordera que va disputar dissabte l’últim partit de la lliga catalana contra el CH Mataró amb victòria pels torderencs (4-7). L’equip finalitza la copa líder del grup A i classificats per les semifinals.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES