IniciNoticiesEntitatsS’instal·la un segon cor de recollida de taps a favor de l’entitat...

S’instal·la un segon cor de recollida de taps a favor de l’entitat solidària de Junts Contra l’AME

On hi ha l’actual s’hi col·locarà un cor (que fa de capsa) amb molta més capacitat. I s’ha afegit un segon punt de recollida a Sant Pere. 

Tordera s’ha bolcat en la recerca contra l’AME (Atròfia Muscular Espinal). El mes de maig del 2021, l’Ajuntament de Tordera, mitjançant la regidoria de Sanitat, va instal·lar al poble un punt de recollida de taps de plàstic.

Degut a la gran solidaritat per part dels torderencs/ques amb la recollida de taps solidaris, ahir es va instal·lar un segon cor en el municipi, com a nou punt de recollida de taps solidaris.

El ja existent a l’Avinguda Fibracolor, s’ha renovat amb un altre més gran i amb més capacitat, mentre que el que hi havia en aquesta ubicació s’ha traslladat a l’Avinguda Montseny a Sant Pere. 

Més d’un any després, l’entitat solidària de Junts Contra l’AME, que s’encarrega de la recollida i gestió d’aquests taps, fa balanç de la recollida. Les xifres són d’èxit: en un any i tres mesos s’ha recollit aproximadament uns 4.200kg de taps. El portaveu de l’associació, Pipo Molina, es mostra molt satisfet per les dades.

Recollida taps 1

“molts contents que Tordera ens ajudi en la causa”

Els taps de plàstic que es recullin periòdicament es destinaran a l’entitat Junts contra l’AME. Aquesta entitat recicla els taps que recull a canvi d’una quantitat econòmica que es destina a l’hospital Sant Joan de Déu per a la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal, una malaltia que afecta els nadons.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES