IniciNoticiesEsportsL’Associació de Famílies Especials i l’Athletic Club Tordera Parc posen en marxa...

L’Associació de Famílies Especials i l’Athletic Club Tordera Parc posen en marxa una activitat extraescolar inclusiva

Està previst que comenci l’activitat extraescolar al mes d’octubre i que es portin a terme els dimecres durant una hora al pavelló dels països catalans

Aquest any s’ha creat una nova associació a Tordera. L’Associació de Famílies Especials de Tordera és una entitat formada per una desena de famílies amb fills amb diversitat funcional, malalties rares o altres discapacitats. L’associació té l’objectiu d’ajudar aquelles famílies que reben un diagnòstic, i han d’aprendre a conviure amb la condició del fill o filla. A més, l’entitat es proposa donar suport emocional, i aconseguir que aquests nens i nenes no siguin discriminats per la resta. El fet de veure que hi havia unes necessitats que no es complien va fer que les famílies fessin aquest pas endavant, sobretot per posar en marxa una activitat extraescolar inclusiva. Es realitzarà conjuntament amb l’Athletic Club Tordera Parc i amb l’ajuda del Centre de Psicologia el Camí. La Jessica Gonzalez, presidenta de l’AFET, explica que aquesta iniciativa esportiva és una esperança per tots aquests nens i nenes.

Jessica AFET 1

Des de l’Athletic Club Tordera Parc tenien clar que volien col·laborar amb aquesta iniciativa de futbol sala adaptat. Explica com van iniciar el projecte en Ramon Montemar, coordinador esportiu del club torderenc.

Ramon AFET

El fet que no hi hagi a la vora cap associació que vetlli per l’adaptació dels nens i nenes amb diversitat funcional ha fet que a Tordera la rebuda hagi sigut molt bona. La presidenta de l’AFET valora les primeres reunions que han dut a terme amb les famílies interessades per adaptar-se al màxim a les necessitats de cada nen i nena.

Jessica AFET 2

“Es vol comprar un crono per controlar el temps, quan fem la sessió tindran pictogrames i els nens sabran que han de fer en cada moment i així evitem que es posin nerviosos”

Està previst que comenci l’activitat extraescolar al mes d’octubre i que es portin a terme els dimecres durant una hora al pavelló dels països catalans.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES