IniciNoticiesComerç2600 persones participen en la campanya “Jo compro a Tordera, i...

2600 persones participen en la campanya “Jo compro a Tordera, i tu?”

A través d’un sorteig es repartiran targetes regal valorades en 50 euros cadascuna

L’Ajuntament de Tordera, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica, impulsarà aquest darrer trimestre de l’any una nova campanya de foment del consum local mitjançant el sorteig de targetes moneder.

Entre ahir i avui es farà el sorteig de les targetes moneder entre les 2600 persones amb butlletes valides que han participat en la campanya “Jo compro a Tordera, i tu?” Realitzada entre el 5 i el 18 d’octubre. La regidoria injecta 25.000€ directes als establiments locals participants mitjançant el sorteig de 500 targetes valorades en 50€ cadascuna. La regidora de promoció econòmica, Nàdia Cantero destaca l’èxit de participació i el suport dels comerços adherits.

Balanç targetes moneder

“és un iniciativa per injectar diners en el comerç local i estem molt contents amb la resposta dels ciutadans”

Les persones guanyadores podran utilitzar les seves targetes fins al dia 31 d’octubre a tants establiments com vulguin fins a esgotar els 50€. Al mes de novembre, coincidint amb l’inici de la campanya de Nadal, tindrà lloc la segona fase de la campanya, amb el sorteig de 250 targetes més.

La campanya de foment al consum local es va iniciar el 2020 amb l’objectiu de promoure i ajudar els comerços i serveis locals afectats especialment per les conseqüències de les restriccions per la COVID-19. La campanya “Jo compro a Tordera” es va repetir també el 2021 i es tancarà aquest final d’any havent-hi injectat 125.000€ directes al comerç local.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES