IniciNoticiesMedi ambientXerrades als instituts de la comarca sobre el canvi climàtic al Maresme

Xerrades als instituts de la comarca sobre el canvi climàtic al Maresme

Les xerrades, impulsades des del Servei de Canvi Climàtic, van adreçades a l’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat i fomenten una dinàmica participativa per potenciar la reflexió i enfortir la sensibilització mediambiental del jovent.

Després de l’interès que va despertar el curs passat, el Consell Comarcal del Maresme torna a oferir als instituts xerrades sobre la situació d’emergència climàtica que vivim, quina afectació té sobre el nostre entorn més immediat i què tenim al nostre abast per mitigar-ne els efectes.

Les xerrades, impulsades des del Servei de Canvi Climàtic, van adreçades a l’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat i fomenten una dinàmica participativa per potenciar la reflexió i enfortir la sensibilització mediambiental del jovent. L’ Institut Lluís Companys, és un dels centres de la comarca que ha acollit xerrades sobre aquesta temàtica, en darreres edicions organitzades per l’ens comarcal.

La situació d’emergència climàtica que vivim és prou coneguda, però sovint es desconeixen els efectes que l’escalfament planetari està tenint i tindrà en els propers anys sobre el Maresme, una de les comarques més vulnerables segons tots els estudis i projeccions científiques. Els centres docents del Maresme que hi estiguin interessats, poden enviar una sol·licitud a www.ccmaresme.cat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES