Dijous, 9 febrer, 2023
IniciNoticiesEntitatsFotoClub Tordera prepara un curs d’iniciació infantil a la fotografia

FotoClub Tordera prepara un curs d’iniciació infantil a la fotografia

Les inscripcions estan obertes fins el 26 de setembre.

Fotoclub Tordera organitza un curs d’iniciació a la fotografia destinat a nens i nenes d’entre 10 i 13 anys. Després de l’èxit del curs celebrat durant l’estiu i la gran participació als concursos de festa major, l’entitat de fotografia obre ara un nou curs de formació.

Començarà el 4 d’octubre i va dirigit a infants que vulguin iniciar-se en el món de la fotografia. El president de Fotoclub Tordera i professor del taller, Xavi Llop, explica com està plantejat aquest curs.

Fotoclub infantil 1

“Conforme vagi avançant el curs, es va adaptant a ells. Quan detectem què els agrada i el seu nivell doncs ho anem adaptant”

En total, seran 14 hores en sessions lectives i pràctiques. Les places estan limitades a 8 alumnes. Xavi Llop explica què cal per realitzar aquest curs.

Fotoclub infantil 2

El curs té un cost de 45€. Per reservar la plaça caldrà omplir un formulari digital i fer l’ingrés mínim del 50% del curs. Les inscripcions estan obertes fins el 26 de setembre. Per a més informació poden contactar amb l’entitat al correu electrònic (cursosfotoclubtordera@gmail.com) o a la pàgina web (https://fotoclubtordera.cat/curs-diniciacio-a-la-fotografia-10-a-13-anys/).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES