IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana es dóna el tret de sortida a les...

Aquest cap de setmana es dóna el tret de sortida a les competicions esportives per la majoria dels primers equips torderencs

El dissabte 24 de setembre s’estrenen els partits del CEEB Tordera tant femení com masculí, i el diumenge 25 de setembre, debuta el primer equip del CFTordera

Comença el curs esportiu 2022-23 pels diferents equips torderencs. Una temporada que tots els equips l’inicien pràcticament des de zero, ja que han arribat a Tordera fitxatges i entrenadors nous. Aquest dissabte 24 de setembre tindrem doble proposta amb l’estrena dels equips sèniors del CEEB Tordera. El conjunt masculí disputarà el primer partit a la segona catalana visitant la pista Bàsquet Vilafant a les 17:45h. Aquesta nova etapa s’encara amb la base de l’equip de la temporada passada i amb el reforç de tres jugadors nous. A més, el sistema de joc també ha canviat amb la incorporació del nou entrenador. En Xavier Isarn, entrenador del sènior masculí del CEEB Tordera, valora com es presenta aquesta temporada.

Isarn vilafant

Sembla un grup complicat però no ens hem de fer expectatives, anirem partit a partit

A les 18:00h serà el torn de l’equip femení del CEEB Tordera que també engega una temporada i un projecte esportiu nou després de vincular-se amb l’Uni Girona aquest estiu. El CEEB Tordera Uni Girona s’estrenarà a Copa Catalunya visitant el Nou Congost per jugar contra el Manresa. En aquest partit es podran veure diferents cares noves que han arribat per reforçar la plantilla. En Marc Delemus, entrenador del CEEB Tordera Uni Girona, comenta que aquest partit és d’un dels més difícils de la temporada.

Delemus manresa

La jornada de diumenge l’obrirà i la tancarà el primer equip del CFTordera. El projecte esportiu ja camina cap a una direcció sota les ordres d’en Sebas Marteles. El nou entrenador agafa el relleu del torderenc Josep Matas “Pai” a la banqueta groc i vermella després de finalitzar la seva etapa al CFTordera la temporada passada. L’ambició és màxima un curs més amb l’objectiu de seguir creant una filosofia de joc, apostant sobretot per la joventut dels jugadors de la casa. Tot i això, la plantilla s’ha reforçat amb sis fitxatges nous, tres d’ells de Tordera, per aconseguir més bons resultats. L’inici de la competició a la Segona Catalana pel primer equip serà el diumenge contra el Tossa Unió Esportiva “A” a les 18:00h. En Sebas Marteles, tècnic del primer equip del CFTordera, dóna detalls del primer rival del conjunt torderenc.

Marteles tossa

Un any més, des dels esports de Ràdio Tordera es realitzaran les retransmissions per ràdio i per Youtube.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES