IniciNoticiesEsportsXavier Isarn, nou entrenador del sènior masculí del CEEB Tordera

Xavier Isarn, nou entrenador del sènior masculí del CEEB Tordera

El club torderenc ha apostat per incorporar un entrenador amb més de 30 anys d’experiència dins del món del bàsquet

El CEEB Tordera ja ha fet oficial qui serà el nou entrenador de l’equip sènior masculí. En Miquel Angel del Grau, anterior entrenador del conjunt torderenc, continuarà vinculat al club, però aquest any com a coordinador de base. A més, també formarà part del cos tècnic de l’equip masculí que dirigirà aquesta temporada en Xavier Isarn. El club torderenc ha apostat per incorporar un entrenador amb més de 30 anys d’experiència dins del món del bàsquet i que ha dirigit conjunts com el UE Mataró, el Club Arenys Bàsquet, el Malgrat, entre d’altres. En Xavier Isarn, nou entrenador del sènior masculí del CEEB Tordera explica com es defineix.

Xavier Isarn 1

Aquesta nova etapa s’encara amb la base de l’equip de la temporada passada i amb el reforç de tres jugadors nous. El tècnic detalla que vol que tots els jugadors se sentin importants dins del sistema de joc que ell vol mostrar.

Xavier Isarn 2

La meva idea és una defensa bastant intensa, sortir al contraatac i que tots tinguin el seu moment

La preparació física també és un dels factors que ha treballat l’equip durant aquesta pretemporada. Ho afirma en Xavier Isarn.  

Xavier Isarn 3

Aquest dissabte 24 de setembre el primer equip masculí del CEEB Tordera disputarà el primer partit a la segona catalana visitant la pista Bàsquet Vilafant a les 17:45h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES