Dilluns, 28 novembre, 2022
IniciNoticiesEducacióL’Escola d’adults Renaixença obre el període de matriculació

L’Escola d’adults Renaixença obre el període de matriculació

Per informació sobre cursos, dates i preus durant aquesta setmana de 9:30h a 12:30h hi haurà sessions informatives a la Biblioteca de Tordera.

L’Escola d’adults Renaixença obre el període d’inscripció per al curs 2022/23 del 19 al 23 de setembre. Aquestes es podran fer amb cita prèvia a l’oficina d’atenció al ciutadà o mitjançant instància telemàtica ala seu electrònica de l’ajuntament. Durant aquesta setmana de 9:30h a 12:30h hi haurà sessions informatives a la Biblioteca de Tordera.

L’oferta formativa de l’Escola d’adults inclourà, un any més, el curs de preparació a les proves d’accés de Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM), adreçat a totes aquelles persones que volen reprendre els seus estudis i ampliar el seu currículum acadèmic. Les classes del curs de preparació al CFGM començaran el 4 d’octubre. Per altra banda, se seguiran oferint els cursos d’alfabetització digital (nivell 1 i nivell 2), anglès bàsic, curs de català bàsic i castellà bàsic. Tots aquests cursos iniciaran les classes a partir del 10 d’octubre.

Per a més informació sobre cursos, dates i preus durant aquesta setmana de 9:30h a 12:30h hi haurà sessions informatives a la Biblioteca de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES