Dijous, 9 febrer, 2023
IniciNoticiesEsportsEl primer equip del Club Patí Tordera incorpora quatre fitxatges nous a...

El primer equip del Club Patí Tordera incorpora quatre fitxatges nous a les seves files per aquesta temporada 2022/23

L’equip el formen jugadors de la base, jugadors renovats i nous fitxatges

El Club Patí Tordera fa mesos que està treballant per confeccionar la plantilla que competirà aquest any a l’OK Lliga Plata Sud. Sota les ordres, un any més, d’en Sergio Alonso, l’equip està pràcticament tancat. La marxa de la majoria de jugadors en finalitzar la temporada passada, ha fet que l’equip s’hagi renovat de dalt a baix. A hores d’ara, el primer equip està format per 10 jugadors, 3 són jugadors de la base, 3 jugadors que han renovat respecte a la temporada anterior, i 4 fitxatges nous. En Sergio Alonso, entrenador del primer equip del CPTordera, matitza que aquests 10 jugadors hauran de guanyar-se ser fixes a l’equip.  

Sergio Alonso 2

Que todo el mundo tenga compromiso con el equipo grande y esté al 100%

L’entitat ha renovat a tres jugadors que ja han vestit la samarreta del primer equip del CPTordera aquest curs esportiu, com són en Mauro Rabiti, en Guillem Coll i l’Eloi Matas (jugador sub-23 que també pot jugar amb el primera catalana).

A més, el CPTordera per aquesta temporada vol donar l’oportunitat als jugadors de la base. Dues places dins de l’equip seran per aquests jugadors sub-23: En Max Martos, l’Eric Elias i en Daniel Treccagnoli.

Per complementar la plantilla del conjunt groc i vermell, el club fins ara ha tancat les incorporacions d’en Conrad Xicota i en Bernat Romero, jugadors procedents del CH Mataró, també la del jugador Jose López provinent del Patí Vilanova, i la del jugador Marc Calbache procedent del CH Ripollet on l’any passat va ser el màxim golejador de nacional catalana.

Pel que fa als porters, el primer equip comptarà una temporada més amb el porter Arnau Anglas, i dos porters juniors, en Quim Hugas i en Xavier Gubau.

Sergio Alonso 1

L’objectiu principal que es marca el club és mantenir la categoria. Explica els detalls en Sergio Alonso.

Sergio Alonso 3

El primer equip continua amb els entrenaments per preparar l’inici de lliga el proper 22 d’octubre contra el SHUM Maçanet.

ÚLTIMES NOTÍCIES