Dijous, 9 febrer, 2023
IniciNoticiesEsportsPer primer cop l’Athletic Club Tordera Parc engega l’escola de porters

Per primer cop l’Athletic Club Tordera Parc engega l’escola de porters

A partir d’aquest divendres 9 de setembre comença aquesta formació específica enfocada en els porters de futbol sala

L’Athletic Club Tordera Parc continua de pretemporada després de l’estiu. Amb la mirada posada en l’inici de les competicions, el club torderenc ha posat en marxa un nou projecte centrat en la figura dels porters. Un projecte que ja s’havia plantejat anys enrere, i que enguany s’ha pogut incorporar dins de les seccions del club. Es tracta d’oferir un entrenament específic pels porters de futbol sala que formen part dels diferents equips del club, però que alhora també té la voluntat d’acollir porters d’altres clubs. Ho explica en Ramon Montemar, coordinador de l’Athletic Club Tordera Parc.

Ramon Montemar

Dels clubs que hi ha a la vora no ho ha fet mai ningú. Els porters que vinguin de fora hauran d’abonar una quota

Els porters de l’Athletic Club Tordera Parc es podran beneficiar d’aquesta formació específica, ja que està inclosa dins de la quota anual. Els entrenaments es realitzaran tots els divendres de 19:15 a 20:45 a la pista coberta de Sant Andreu i estan oberts a tothom que vulgui anar a provar.

ÚLTIMES NOTÍCIES