Divendres, 7 octubre, 2022
IniciNoticiesEsportsEls alevins i els juniors del CPTordera campions de les seves categories...

Els alevins i els juniors del CPTordera campions de les seves categories al torneig Marc Serra

Centenars de jugadors/es han participat d’aquest esdeveniment en diferents categories

El Pavelló Parroquial va acollir aquest passat cap de setmana la sisena edició del torneig d’hoquei patins Marc Serra organitzat pel CPTordera. Durant el dissabte es van disputar els partits de les categories prebenjamins, benjamins, alevins, l’equip d’OK Lliga Plata i el tercera catalana. I el diumenge van jugar les categories infantils, juvenils, juniors i el primera catalana. Aquest any, s’ha pogut celebrar el torneig sense cap restricció i amb normalitat. En Sergio Alonso, coordinador del CPTordera, detalla com es va desenvolupar la jornada esportiva.

Sergio Alonso 1

Muy contentos tanto por la gente que vino a ver el torneo, como por el desarrollo en sí de los partidos y de la fiesta en general

El Girona HC va ser el campió benjamí i prebenjamí, el CH Igualada de la categoria infantil, el FC Barcelona es va endur el torneig en categoria juvenil, el CP Sant Celoni va quedar en primer lloc amb el catalana i la selecció espanyola sub-19 va guanyar el seu partit contra el primer equip del CPTordera. El club torderenc va finalitzar el torneig en primera posició tant en categoria aleví com en juvenil. Precisament, en Sergio Alonso destaca el nivell demostrat.

Sergio Alonso 2

Els objectius dels equips de la base del CPTordera continua sent que els jugadors vaguin progressant de cara al futur, i d’aquesta manera, poder aconseguir bons resultats a les competicions durant l’any.

ÚLTIMES NOTÍCIES