IniciNoticiesEsportsEl torneig 3x3 de bàsquet organitzat pel CEEB Tordera aconsegueix acollir gent...

El torneig 3×3 de bàsquet organitzat pel CEEB Tordera aconsegueix acollir gent de diferents punts del territori amb un alt nivell

A la categoria sènior femenina va guanyar l’equip “The pary” i en categoria masculina els “Bous”

El passat dissabte 27 d’agost es va disputar el torneig 3×3 organitzat pel CEEB Tordera al pavelló dels Països Catalans. Una jornada esportiva de 12 hores de bàsquet consolidada per la Festa Major de Tordera. Per primer cop des que se celebra l’esdeveniment van participar 60 equips. En Marc Muñoz, coordinador esportiu del CEEB Tordera, destaca aquest increment de 20 equips, respecte anys anteriors.

Valoració 3×3 1

El torneig va començar a les 9 del matí i va acabar cap a les 20 de la tarda amb les finals sèniors. Un any més, es va veure un alt nivell per part de tots els participants. Ho explica el mateix Muñoz.

Valoració 3×3 2

A més, durant la jornada també es va poder gaudir d’una exhibició d’esmaixades on va destacar una jove promesa de l’Unicaja. També es va dur a terme un concurs de triples que va tenir molta participació. En categoria de formació va guanyar un jugador junior després d’anotar 15 triples seguits. En categoria sènior va guanyar un jugador del CEEB Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES