IniciNoticiesSocietatBalanç molt positiu d’una festa major que ha tornat a la normalitat

Balanç molt positiu d’una festa major que ha tornat a la normalitat

Punt i final a la Festa Major de Tordera. Després de tres anys, aquest cop sí que s’ha pogut celebrar la festivitat sense restriccions sanitàries i en plena normalitat.

Des del 19 i fins al 26 d’agost s’ha celebrat la Festa Major de Tordera recuperant els principals actes i més tradicionals, com és el Cós, la Carrera de Bicicletes o el Cercatasques, però també amb novetats que han tingut bona rebuda com el Tobogan Aquàtic. El regidor de Festes, Pau Megias, es mostra molt satisfet de la resposta de la gent.

Pau balanç festa major

“La resposta de la gent en cadascuna de les activitats és molt positiva”

A nivell de concerts, els 4 dies de barraques van tenir també una bona valoració. El primer dia es va tancar aforament durant un temps per l’alta afluència de públic. Els concerts de la Rosaleda i la Selvatana va acollir prop de 600 persones cadascuna. El Sopar Popular va aplegar més de 350 persones i, a destacar, també són les centenars de persones que van participar de la Holi Fest i del Tobogan d’Aigua.

La Festa Major de Tordera s’ha celebrat per primera vegada des d’abans de la pandèmia sense restriccions i recuperant les principals activitats.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES