IniciNoticiesEntitatsL'Associació de veïns de la urbanització Sant Daniel fan millores a la...

L’Associació de veïns de la urbanització Sant Daniel fan millores a la zona esportiva

L’espai dedicat a les entitats del municipi convida en Jesús Salto, president de l’Associació de veïns de la urbanització de Sant Daniel, a l’Alberto Garcia, secretaria, i en Francisco Ojeda, vocal de l’entitat. Els membres de l’associació han conversat amb nosaltres sobre les novetats al voltant de la urbanització.

Després dels resultats dels pressupostos participatius del 2021, l’Associació de veïns de la urbanització de Sant Daniel avança en la millora de la zona esportiva construint tres pistes de petanca i instal·lant aparells de gimnàstica. A més, el seu objectiu és fer una pista poliesportiva resguardada a l’antiga piscina, perquè els nens puguin gaudir d’aquest espai amb seguretat. Així ho explica el president de l’associació, Jesús Salto.

Jesús Saltó

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES