IniciNoticiesRegidoriesAvui s’estrena el nou Passeig Fluvial de Tordera

Avui s’estrena el nou Passeig Fluvial de Tordera

El nou Passeig Fluvial de Tordera ja és una realitat. Aquest dimarts a les 20h del vespre, dins el marc d’activitats de Festa Major, es durà a terme l’estrena oficial d’aquesta zona propera al riu. Es tracta d’un tram totalment remodelat, després del pas del Temporal Glòria. Degut a les destrosses de l’any 2020, el govern municipal va aprovar la remodelació d’aquest espai que ara rep un nou enfocament.

S’ha projectat un espai que pretén fomentar les activitats d’aquesta en aquest àmbit i que la zona esdevingui un nou espai públic lúdic d’apropament i obertura del municipi a la Tordera. Es tracta d’un espai natural, proper al nucli urbà i que a més, compta actualment amb diversos equipaments de caràcter esportiu i cívic-social com la pista de l’Amistat, l’Esplai de la gent gran i els jardins de l’alcalde Sagrera. Josep Llorens avança l’objectiu d’aquest nou passeig.

Passeig 1

“La voluntat és que sigui un espai de passeig on la gent hi pugui estar”

A banda de mantenir la linealitat del passeig paral·lel al riu, el projecte proposa incorporar espais que permetin un ús més ampli d’activitats de lleure, esportives, cíviques i socials. Es pretén, d’una banda, urbanitzar el carrer de Puigvert, de manera que es generi un espai públic d’entrada a la zona, pròxim al nucli urbà i que ajudi a estructurar l’itinerari de vianants, carril bici i permeti una zona d’estacionament. El projecte de reforma del passeig fluvial incorpora també elements de vegetació i d’ombra en aquest tram. A tot això, el regidor Pau Megias parlava de la inauguració d’avui.

Passeig 2

L’inici del passeig és al Carrer Puigvert, arribant des del Parc de la Sardana. Allà hi ha una petita plaça que dona la benvinguda a la zona amb un carril bici i un carril de vianants incorporat que voreja tot el riu.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES