IniciNoticiesSocietatLa Policia deté una persona pels incendis a la BV-5122

La Policia deté una persona pels incendis a la BV-5122

El detingut ha passat aquest dimarts al matí a disposició judicial i està pendent de ser jutjat pels incendis.

La Policia Local de Tordera va detenir, dissabte passat, el presumpte autor dels incendis produïts recentment prop de la urbanització de Niàgara Parc, al voral de la carretera BV-5122. Es tracte d’una sèrie d’incendis presumptament provocats per la mateixa persona que van succeir a finals del mes de juny.

La Policia Local de Tordera ha dut a terme, des de llavors, una investigació que ha recopilat proves per, finalment, identificar-ne el possible autor. El regidor de seguretat, Rafa Delgado, en dona detalls.

Detenció 1

“Hi havia indicis que aquests incendis eren provocats i, per tant, des del primer moment la Policia Municipal va dedicar tots els recursos a resoldre aquest cas”

L’afectació d’aquests diferents incendis va ser, principalment, de matolls i herba del voral de la carretera. Això gràcies als treballs de prevenció que s’havia fet anteriorment per adequar el terreny en cas d’incendi. Rafa Delgado explica l’afectació final que van tenir aquests incidents.

Detenció 2

Els focs es van original molt a prop de zones boscoses i d’habitatges, cosa que va posar en alerta als agents. La investigació ha estat a càrrec de la Policia Local, amb la col·laboració final dels Mossos d’Esquadra, tal com detalla Delgado.

Detenció 3

El detingut ha passat aquest dimarts al matí a disposició judicial i està pendent de ser jutjat pels incendis.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES