IniciNoticiesEsportsEl "Roque FS" guanya per primera vegada el torneig Antonio Sánchez de futbol...

El “Roque FS” guanya per primera vegada el torneig Antonio Sánchez de futbol sala

L’emoció va estar servida a les fases finals després que l’equip guanyador arribes a la final imposant-se als penals

El passat cap de setmana la pista poliesportiva coberta de Sant Andreu va acollir la quarta edició del torneig Antonio Sánchez de futbol sala organitzada per l’Athletic Club Tordera Parc. Els 12 equips inscrits al torneig van disputar partits durant 24 hores on, un cop més, va destacar la bona organització i l’alt nivell dels participants.

L’equip “Roque FS” es va imposar a l’equip “Buhos Team” a la final disputada el diumenge després de superar la semifinal als penals contra el conjunt “Amigos de Wallace”. En Victor, entrenador del “Roque FS” valorava els últims partits disputats.

Guanyadors Antonio Sanchez

“Los cuatro equipos que hemos llegado a semifinales éramos los equipos que mas jugamos a futbol sala y ha sido muy igualado”

Els guanyadors del torneig van aconseguir un premi econòmic de 600€ i el segon classificat de 200€. El memorial, ja consolidat en aquestes dates d’estiu, té l’objectiu de recordar la figura de l’Antonio Sánchez, una persona vinculada a l’Athletic Club Tordera Parc i que ja fa uns anys ens va deixar per malaltia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.