IniciNoticiesSocietatS’anul·la la missa de Roca Rossa però es mantenen les festes...

S’anul·la la missa de Roca Rossa però es mantenen les festes de la urbanització

Les Festes Populars de Roca Rossa començaran aquest divendres 12 d’agost a les 18:00h de la tarda amb el pregó.

Aquest divendres comencen les Festes Populars de Roca Rossa. 3 dies de celebració que comencen aquest divendres i s’allarguen fins dilluns dia 15.

Els membres de l’entitat es mostren molt positius i han preparat una programació molt extensa, on la majoria d’activitats estan destinades als més petits. A més, han desvetllat quines seran les novetats que incorporen dins la festa. Escoltem a la Sonia González, membre de la comissió de festes.

Sònia Roca Rossa

Les Festes Populars de Roca Rossa començaran aquest divendres 12 d’agost a les 18:00h de la tarda amb el pregó. Seguidament, de 18:30h a 20:00h de la tarda es portarà a terme jocs per a totes les edats, torneigs de petanca, domino i futbol. A la nit, els veïns podran gaudir d’un ball a càrrec del DJ Recio i de jocs per adults.

Durant el cap de setmana, els veïns podran gaudir d’una xocolatada gratuïta i de jocs d’aigua per a totes les edats (lliscador d’aigua i bou mecànic). D’igual forma, podran participar en la festa de l’espuma del diumenge a les 12:00h del matí. El que no es celebrarà enguany és la missa de Roca Rossa. Habitual pel dilluns 15, enguany no se celebrarà degut als incidents de l’any passat. Ho avança el Mossèn Salvador Juanola.

Aplec Roca rossa 1

“Va ser molt violent per nosaltres, la gent va marxar molt disgustada”

El mossèn explica que aquesta decisió s’ha pres com a “protesta” per l‘afectació de l’any passat. Tot i així, des de l’associació sí que mantenen l’aplec amb la tradicional arrossada, que tancarà la programació d’enguany de festes.

La festa, però, seguirà a la urbanització diumenge amb les finals de petanca, futbol i de domino (18:30h) a més de l’entrega de premis. Nit de gala amb DJ Recio i més jocs per adults. La festa acabarà sobre les 2 de la matinada.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES