IniciAppEl PA Tordera tanca una de les millors temporades

El PA Tordera tanca una de les millors temporades

El club torderenc ha aconseguit resultats immillorables, arribant a ser per primera vegada campió de Catalunya amb el quartet de xou 

La temporada de patinatge ha tornat a la normalitat després de la pandèmia i el club Patinatge Artístic Tordera ha estat present en els campionats i opens celebrats aquest any. L’objectiu de l’entitat era mantenir-se com sempre, objectiu que s’ha superat amb nota, ja que diferents esportistes al llarg de l’any han obtingut resultats molt bons. El president del PA Tordera, en Juan Carlos Herrero, es mostra content d’haver situat el club torderenc al mapa.

Juan Carlos Herrero 1

Diferents esportistes al llarg de l’any han consolidat el nom del PA Tordera en una posició envejable

Esportistes com la Laura Moreno, torderenca i formada al club, en el seu debut a la copa catalana en solo dance en categoria cadet va quedar en primera posició. També es va classificar a la copa federativa i es va proclamar campiona de Catalunya en la modalitat de xou.

Un altre patinador de l’entitat, en Pau Masferrer és el primer patinador del PA Tordera en modalitat lliure que ha arribat a un campionat d’Espanya en categoria cadet.

A més, 6 esportistes d’iniciació del club han acabat dins el rànquing dels millors de Catalunya. Ho explica el mateix Herrero.

Juan Carlos Herrero 2

De cara al mes de setembre, el club es prepararà per participar en la Copa Federació i la Copa Catalana. Dona els detalls el president del PA Tordera.

Juan Carlos Herrero 3

Aquest estiu l’entitat torderenca ha estat portant a terme una tecnificació de patinatge amb més de 25 persones.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES