IniciNoticiesPolíticaL’Ajuntament arriba a un acord amb Endesa per actuar contra els que...

L’Ajuntament arriba a un acord amb Endesa per actuar contra els que punxen la llum il·legalment

Aquesta col·laboració ha de permetre acabar amb els talls de llum per culpa de les connexions il·legals així com detectar punts de cultiu de marihuana. Una de les primeres actuacions ha estat a Sant Tou.

Es tracta d’un acord entre consistori i empresa que permet la col·laboració entre els investigadors i la Policia Local de Tordera. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, explica l’acord aconseguit.

Pacte Endesa 1

“Amb això aconseguim també que no hi hagi plantacions de marihuana”

I és que l’ús fraudulent de la llum suposa, moltes vegades, una molèstia pels ciutadans. El fet de consumir una llum que no es té contractada i connectar-se a la xarxa de forma il·legal produeix talls de llum que poden afectar, fins i tot, als veïns que sí que consumeixen correctament. Aquests casos de consum il·legal està molt relacionat amb les ocupacions i el cultiu de marihuana, que consumeix una gran quantitat d’energia.

Una de les primeres actuacions ha estat a Sant Tou. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, explica quines accions ja es duen a terme.

Pacte Endesa 2

Aquesta col·laboració ha de permetre acabar amb els talls de llum per culpa de les connexions il·legals així com detectar punts de cultiu de marihuana.

1 COMENTARI

  1. Durant una setmana he patit talls de llum. Endesa deia q la culpa era de la meva instal.lacio i no era aixi. Endesa te aparells vells pero les factures si q les te actualitzades.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES