Dimecres, 10 agost, 2022
IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera Uni Girona jugarà el primer partit de lliga al...

El CEEB Tordera Uni Girona jugarà el primer partit de lliga al Nou Congost contra el Bàsquet Manresa

El sènior femení del CEEB Tordera Uni Girona ja coneix el calendari de lliga regular de la propera temporada 2022-2023. L’equip, un any més, militarà a Copa Catalunya on per bases de competició només hi haurà un grup format per 14 equips. En Marc Muñoz, director esportiu del club, explica que alguns dels rivals que es trobarà el conjunt torderenc han pujat des de la primera categoria femenina.

Marc Muñoz calendari 1

El CEEB Tordera Uni Girona iniciarà la lliga visitant el pavelló Nou Congost per enfrontar-se al Bàsquet Manresa. El partit serà el dissabte 24 de setembre. Un partit que ens brindarà bon bàsquet, tot i ser una de les pistes més complicades de la categoria. Ho explica en Marc Muñoz.

Marc Muñoz calendari 2

La plantilla per aquest nou curs esportiu s’ha reforçat amb fitxatge d’alt nivell per fer un pas endavant i ser més competitiu.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES